Foto z tanečního parketu

Školní ples

V sobotu 26. ledna uspořádalo SPŠ ve spolupráci se ZŠ a MŠ Troubky školní ples. Velice nás potěšila vysoká účast – letos se na deváťáky přišlo podívat 295 lidí.

Návštěvníci mohli využít obsluhu hned ve dvou barech a k zakousnutí jsme pro ně připravili kuřecí a vepřové řízky a jako chuťovky sýr a klobásky.

Krátce po zahájení se nám představili naši budoucí absolventi se svým vystoupením pod vedením třídní paní učitelky PhDr. Kateřiny  Gažové. Dozvěděli jsme se, na jakých školách by dále chtěli pokračovat ve studiu. Úžasná byla jejich děkovná řeč zpracovaná jako rapová píseň v podání talentovaného spolužáka – zpěváka Davida Chodúra.

K tanci a poslechu pak hrála naše oblíbená hudební skupina Blue Band Company. Okolo 23. hodiny  jsme se díky vystoupení členů SPŠ tentokrát na chvíli přenesli do země zapadajícího slunce.

O půlnoci jsme se dočkali losování bohaté tomboly, ve které byl hlavní cenou plynový zahradní gril. Tombola by samozřejmě nešla zajistit bez štědrých sponzorů. Velmi si jich ceníme a děkujeme za jejich podporu.

Po ukončení losování jsme mohli ještě pokračovat v křepčení na parketu, čehož hosté plesu náležitě využili.

Všem zúčastněným děkujeme za krásný a pohodový večer a doufáme, že příští rok bude účast zase hojná a ples se vydaří přinejmenším stejně jako ten letošní.

Chci sdílet...

Napsat komentář