sál s balonky

Dětské šibřinky

Jako již tradičně, i letos pořádalo SPŠ dětské šibřinky. Termín tentokrát vyšel na jarní prázdniny, a proto jsme se trošku obávali, že se nám rodiče s dětmi rozjedou na hory. Naše obavy se naštěstí nepotvrdily a mohli jsme se těšit ze spousty krásných a důmyslných masek.

Na parketě si tak zadovádělo několik jednorožců, cowboy s koníkem, Dědeček Hříbeček, Kleopatra, ninja, policista, Medúza a spousta dalších. Velice oceňujeme nápaditost a kreativitu všech, kteří masky připravují. Protože bývá opravdu těžké vybrat pár nejlepších, rozhodli jsme se, že tentokrát udělíme ocenění všem dětem, které přišly v maskách. Všechny děti od nás obdržely listinu s oceněním za krásnou masku a dáreček z malé tomboly.

Zábavným odpolednem nás tentokrát provázeli manželé Mlčochovi. Děti si mohly zatancovat při spoustě krásných písniček a zúčastnit se několika soutěží o ceny.

Šibřinky zpestřila vystoupení aerobiku. Pod vedením slečen Káji Lehké  a Verči Sojákové nám holky a kluci předvedli tři vydařená vystoupení.

Jako vždy jsme nachystali kromě malé i velkou tombolu. V malé tombole mohly získat drobný dárek všechny děti, ve velké se potom losovalo o větší ceny. Po loňské pauze měli naši malí návštěvníci také možnost nechat si vytvarovat balonková zvířátka.

Protože chceme, aby děti na šibřinkách pily zdravější nápoje, připravujeme pro ně od loňského roku vodu se sirupem. Novinkou letos bylo pití do vlastních hrníčků, abychom šetřili životní prostředí a nezatěžovali přírodu hromadou vyhozených kelímků.

A když na závěr zasypaly děti nafukovací balonky, začal jejich nadšený sběr a zápolení o to, kdo si jich více odnese domů.

Děkujeme všem, kdo pomáhali s organizací . Společně jsme strávili příjemné odpoledne a už se těšíme na příští dětské šibřinky.

Chci sdílet...

Napsat komentář